Obědnávky veškeré grafiky mi piště sem
Pozor! Je tu nová adminka! Zakladatelka MišuLlka má nyní blog ZDE!!! JUkněte tam!

Hodnocení od °MrS.CuTe*AnDa°

27. března 2009 v 20:19 | OD °MrS.CuTe*AnDa° |  Blog

Prvý Dojem:
Desing je UPEEEC krásný =O Moooc sa mi páči =)
Body: 10/10
Komenty: Je jich dost =D
10/10
SBénka xD: Týý vado . . .
žHe sa ti chcú obiehaťxDD
10/10
Články: Krásnéé hovoria o tom o čom ten článok je =))))
10/10
Komixy alebo Poviedky: Sú tam zážitky a sú krásne napísane tak aspoň niečo xD
3/10
Dess: UPEEEEEEEEEC krááásný MOOOOC sa mi pááči krásný prekrásny. . .ÚŽASNÝ!! xD
10/10
Farba stránky Hodí sa k desu je jednoduchá takže sa mi páči :)
10/10
Menu: Je supr zoradené do stĺpca a to sa mi páááči xDD
10/10 (←Ty vadooooo furt 10 bodov xDD)
Návštevnosť: JhuJ je dobrááááá . . .
9,9/10 Ale dá sa aj zvýšiť xc)
Celkom: 82,9/90
škoda tie Poviedky a komixy ale dala som tam aspoň 3 bodíky xD
Keď som sa pomýlila tak napíš . ..
PS: Som blbá v počítaní xDD

×MíšuLlka× říka -
Děkuju moc Ando! Je to nádherné hodnocení!
Vím komixy nedělám a povídky...
spíš mé zážitky ae snad to není tak zlé =p)
Ještě jednou mooc ti děkuju!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 °MrS.CuTe*AnDa°  ♥♥LoVe YoU! SBé =*♥♥ °MrS.CuTe*AnDa° ♥♥LoVe YoU! SBé =*♥♥ | Web | 27. března 2009 v 20:25 | Reagovat

Nemááš začo =)

2 Aniiikccek-Your Sbé Aniiikccek-Your Sbé | Web | 27. března 2009 v 21:01 | Reagovat

ahojky!!Krásněj dess!!A jak se jinak máš?

3 Ω*Kopýtko_Šáris ..:♥:.. [Sbško ^.^] Ω*Kopýtko_Šáris ..:♥:.. [Sbško ^.^] | Web | 27. března 2009 v 21:59 | Reagovat

Ahuuj...jojo mam se fajn...tak mi rovnou pisni co chceš na diplom za rekordík xD...papa a dobrou noc ♥

4 Chrizstyna tvoje sbéčko ♥♥♥ Chrizstyna tvoje sbéčko ♥♥♥ | Web | 27. března 2009 v 21:59 | Reagovat

ahojky, jak jsem si četla to hodnocení, tak fakt odpovídá =) a jinak vyrábíš moc krásné designy, jsou super =D

5 Aniiikccek-Your Sbé Aniiikccek-Your Sbé | Web | 27. března 2009 v 22:20 | Reagovat

No tak já se mám fajn...Škola taky fajn a co u tebe??A koníci supér!Zejtra tam du a co u tebe?? xD

6 Ω*Kopýtko_Šáris ..:♥:.. [Sbško ^.^] Ω*Kopýtko_Šáris ..:♥:.. [Sbško ^.^] | Web | 28. března 2009 v 8:17 | Reagovat

Máš u mě ten diplomek za rekord ;o).....a co plánuješ na víkendík?

7 KajuŠííík.. SBéééčko, keré ťa máá strašně moc ráádo:) KajuŠííík.. SBéééčko, keré ťa máá strašně moc ráádo:) | Web | 28. března 2009 v 8:53 | Reagovat

No, já bych řekla že ten blog je tak na 100%!! :)

8 Ω*Kopýtko_Šáris ..:♥:.. [Sbško ^.^] Ω*Kopýtko_Šáris ..:♥:.. [Sbško ^.^] | Web | 28. března 2009 v 10:38 | Reagovat

no já jsem nemocná takže neplnánuju nic...ale měla jsem v plánu jít na kámošovi narozky no  :'(

9 °MrS.CuTe*AnDa°  ♥♥LoVe YoU! SBé =*♥♥ °MrS.CuTe*AnDa° ♥♥LoVe YoU! SBé =*♥♥ | Web | 28. března 2009 v 12:06 | Reagovat

KajuŠííík.. : Aj jáá =)

Ale tie poviedky a komixááčky  . .

ale aj tak to je SUPEEEER blgoíííísek!!! =)))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
_____________________________________________________________________________

Jsem členkou -

..........................
xxxxxxxxconfused-3.gifxcutex.gifxhoho.gifxxxxxxsmileysObrázek “http://dl.glitter-graphics.net/pub/1066/1066421ex2cnhwp0z.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.......Absolutamente sonolento.....23-2.gif image by Salisko...pixels .hehe.gif picture by monuliq.hmm.gif picture by monuliq.hihi.gif monuliik.blog.cz picture by monuliq. . 5lp.gif.Creati-ve.Creati-ve.....pixel.Click for a larger view.....Creati-ve.Photobucket - Video and Image Hosting.http://www.strawberry-gashes.net/you/favicons/leaf2.gif.i_0669.gif image by Lowinka.Photobucket - Video and Image Hostingfnuuuciq
icon_35.gif image by Saliskoicon_38.gif image by Saliskoicon_39.gif image by Saliskoicon_40.gif image by Saliskoicon_41.gif image by Saliskoicon_42.gif image by Saliskoicon_43.gif image by Saliskoicon_44.gif image by Saliskoicon_45.gif image by Saliskohttp://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/arrowlefticon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/arrowdownicon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/arrowrighticon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/arrowupicon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/backicon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/forwardicon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/dollaricon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/dot2icon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/doticon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/fastbackicon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/fastforwardicon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/smileicon.gif..http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/bottoni/BottoniAcqua/wkicon1.gif
______________________________________________________________________________